IRO

Hasan Kalyoncu Üniversitesi uluslararası ve kültürler arası eğitime değer vermektedir. Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak da bizim görevimiz personelimiz ve öğrencilerimizin dünya genelinde çeşitli değişim programlarına katılımında kendilerine destek vermekteyiz. Hedefimiz Türkiye'nin güneydoğusunda uluslararası bir bilim merkezi olmak olduğundan, dünya genelindeki üniversitelerle yaptığımız anlaşmalarımız bizim bu hedefimize ulaşmamızı sağlayacaktır. Uluslararasılaşmaya:
·         Kurumumuza gelecek öğrencilerin yerleşiminde, adaptasyon oryantasyonlarında yardımcı olarak
·         Anlaşmalı olduğumuz üniversitelerle akademisyenlerimizin yapacakları çalışmalarda onlara destek olarak
·         Öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi uluslararası projeler hazırlamada bilgilendirmek
·         Hasan Kalyoncu Üniversitemizi uluslararası fuarlarda temsil ederek ulaşacağız

IRO

Hasan Kalyoncu University values international and intercultural education among its students and faculty. Therefore, as the International Relations Office, our aim is to promote exchange partnership among other universities worldwide. Since our aim is to be an international university on southeast of Turkey, such a big international partnership with worldwide universities will let us achieve our goal that will result in making Gaziantep an international city with a highly qualified educational system. We will achieve this internationalization by:
·         Assisting both incoming and outgoing students in their placement, registration process as well as providing them with orientation services before they go and after they come.
·         Assisting our faculty in partnering with other universities in working collaboratively by sharing ideas and working together to transform our education system into an international one.
·         Providing our students and faculty with trainings to develop international projects as well as supporting them in the entire process.
·         Representing Hasan Kalyoncu University and Gaziantep in international forums and networks.