Erasmus+ Personel Hareketliliği Kapsamında Azerbaycan Teknik Üniversitesi’ne Ziyaret Gerçekleştirildi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Stratejik Geliştirme ve  Kalite Müdürlüğü sorumlusu Tuba Gündoğdu, Erasmus+ personel eğitim alma hareketliliği programı çerçevesinde Azerbaycan Teknik Üniversitesi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Tuba Gündoğdu, “Türkiye örneğinde yükseköğretim kurumlarının stratejik gelişimi ve kalite güvencesi” konulu seminer verdi. Seminerde diğer paydaş üniversiteler; Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universiteti (AzMİU), Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universiteti (ADMİU), Sumqayıt Dövlət Universiteti (SDU) ve Təhsildə Keyfiyyət Təminatı Agentliyinin (TKTA) de katılıp tecrübelerini paylaşmışlardır. Sunum ve ziyaret sonrasında Azerbaycan Teknik Üniversitesi’nin Rektör Yardımcısı Fariz Mammadov, Tuba Gündoğdu’ya katılım belgesi vermiştir.